<
НОВИНИ ДНЯ: У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.03.2021 804

Настя Приходько, Слава Камінська чи Асія Ахат: загадкова Бабка з гіпершоу «МАСКА» вагітна?

Минулого ефіру ведучий грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить на каналі «Україна», Володимир Остапчук заявив, що одна з учасниць проєкту при надії. Спочатку всі підозри пали на Троянду, та співачка Аліна Гросу, яка виступала в спокусливому образі, заперечила цей факт. А цієї суботи, під час восьмого ефіру, зіркові детективи, схоже, розсекретили героїню, яка справді чекає на малюка. Що відповіла ефектна Бабка на таке припущення?

У минулих ефірах глядачі припускали, що в цьому образі можуть приховуватись Слава Камінська, Світлана Тарабарова або Надія Мейхер. Цього разу на сцені грандіозного шоу «МАСКА» учасниця вразила проникливим виконанням пісні «Снег» Ірини Білик, вкотре кардинально змінивши голос. Та якщо раніше детективи були переконані, що під маскою Бабки криється Настя Приходько, то після цього виступу вони й не знають, що думати. Оля Полякова припустила, що це може бути скрипалька і співачка Асія Ахат.

А ось Олег Винник звернув увагу на округлі форми Бабки і поцікавився, чи б’ється у неї всередині два серця.

«Так, у неї животик є. Це ж видно! – зазначив DZIDZIO в ефірі каналу «Україна». – Ти любиш секс, Бабко?»

Однак учасниця не стала відповідати артисту. Тоді ведучий Володимир Остапчук запитав у Бабки, чи не нудить її вранці.

«Мене нудить від питання DZIDZIO, – відрізала норовлива героїня шоу «МАСКА». –  Я дам лише одну підказку і більше говорити не буду. Я – непрофесійна співачка, але завдяки моїй улюбленій пісні «Кукла» повірила в себе. Дякую Андрію Михайловичу (Данилко – ред.) особисто за альбом «После тебя».

Утім, ця підказка ніяк не допомогла детективам відгадати, хто замаскувався в цьому образі. Єдине, в чому вони переконані, що це людина, яка ще не оголосила про свою вагітність. То яка знаменитість скоро стане мамою?

Оценка материала:

5.00 / 1
Настя Приходько, Слава Камінська чи Асія Ахат: загадкова Бабка з гіпершоу «МАСКА» вагітна? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.03.2021 804
Еще материалы раздела «Суспільство»