<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.03.2021 708

«Всюди люди»: першою країною, в яку вирушив Анатолій Анатоліч стала Мексика

Телеканал «Україна» працює над новим тревел-шоу «Всюди люди», ведучим якого став Анатолій Анатоліч. Телезірка вирушив у далеку і загадкову Мексику, щоб розповісти про життя та побут місцевих жителів та зруйнувати уявні стереотипи про екзотичну країну.

67_big_16.03.21

Днями ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч вирушив до Мексики, збирати та відкривати українцям найцікавіші факти про країну та її мешканців. У своїх соціальних мережах телезірка пообіцяв ділитися враженнями від перебування у столиці країни Мехіко. А почав він зі свого щоденного ритуалу – ранкової пробіжки о 6:35.

«Вийшов на пробіжку і сподіваюсь отримати максимум задоволення! Перше, що хочу сказати – тут достатньо особливий запах – пахне не містом, а зеленню, ніби перебуваєш за містом, хоча насправді я в центрі столиці, – поділився ведучий тревел-шоу «Всюди люди» Анатолій Анатоліч у своєму Instagram. – Надворі нікого, місто ще спить. І в цьому особливий кайф! Моя порада: якщо хочете краще дізнатись про місцевість, в яку приїхали – вийдіть на пробіжку зранку».

Крім того, ведучий почав знайомити українців із архітектурою та природою Мехіко, трохи розповів про місцеву кухню та її диковинки, скуштувавши смажених жуків і оригінальні мексиканські страви.

«Люди тут не розмовляють англійською, тому я довго пояснював, що хотів би на сніданок, в результаті ми зійшлися на омлеті з якимось цікавим соусом та апельсиновим фрешом. Все це обійшлось мені в 206 песо, тобто близько 10 доларів. Страва виглядає дуже круто, соус на смак схожий на хумус, а в середині омлету багато шинки і, не дивлячись на велику кількість соусу, зовсім не гострий», – розповів ведучий каналу «Україна».

Анатолій Анатоліч також познайомив підписників із незвичними домашніми тваринами мексиканців, особливостями транспорту та порядку однієї з найкримінальніших країн світу. А ще більше цікавинок про екзотичну країну глядачі каналу «Україна» дізнаються у перших випусках тревел-шоу «Всюди люди». Анатолій Анатоліч поспілкується з місцевими жителями різного віку і соціального статусу, проведе екскурсію містом на громадському транспорті, пройдеться магазинами і ринками, познайомить із особливостями національної кухні, розповість про віру та традиції мексиканців.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Всюди люди»: першою країною, в яку вирушив Анатолій Анатоліч стала Мексика 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.03.2021 708
Еще материалы раздела «Суспільство»