<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгу  До Ради внесли законопроєкт, який передбачає суттєве підвищення акцизів на пальне та алкоголь  Коли до України прийде потепління: синоптикиня назвала дату  Секретар РНБО назвав кількість окупантів, які наступають на Харківщину: чи є загроза для Харкова  Нарешті: F-16 з Данії будуть у розпорядженні України протягом місяця  Закон про мобілізацію: кому з чоловіків і за яких умов можна буде виїхати за кордон – що зміниться від 18 травнявсі новини дня
Політика
Україна
17.03.2021 560

Зеленський на посаді президента викликає переважно негативні емоції – опитування

Президент України Зеленський викликає переважно негативні емоції у 39% українців. Переважно позитивні емоції відчувають 18,5% респондентів, 26% ˗ рівною мірою негативні і позитивні, а 13% сказали, що він не викликає якихось емоцій.

Про це свідчать дані опитування Центру Разумкова.

Половина (47%) респондентів вважають, що якості особистості (особливості характеру, вольові та моральні якості) Зеленського більшою мірою не відповідають посаді президента України, 18% вважають, що відповідають, а 29% - що відповідають і не відповідають однаковою мірою.

Даючи оцінку, чи володіє Зеленський достатнім професійним досвідом і компетентністю, щоб бути президентом України, за п’ятибальною шкалою, де найнижчий бал означає "професійний досвід і компетентність практично відсутні", а найвищий – що він "володіє значним професійним досвідом і компетентністю), 58% опитаних обирають бали "1" або "2", що відповідають низьким оцінкам досвіду та компетентності, а 16% - бали "4" або "5", що відповідають високим оцінкам досвіду та компетентності.

Майже половина (44%) опитаних оцінюють наявні результати діяльності Зеленського на посаді президента переважно негативно, 15% - переважно позитивно, а 37% зазначають, що є як негативні, так і позитивні результати.

Стосовно очікувань від подальшої діяльності Зеленського на посаді президента України, то у 41% респондентів ці очікування є переважно негативними, у 19% - переважно позитивними, 30% опитаних вважають, що будуть як негативні, так і позитивні результати.

Дослідження проведене Центром Разумкова з 5 по 9 березня 2021 року по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Методом інтерв'ю "віч-на-віч" за місцем проживання було опитано 2018 респондентів. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський на посаді президента викликає переважно негативні емоції – опитування 5.00 5 1
Політика / Україна
17.03.2021 560
Еще материалы раздела «Україна»