<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня всі новини дня
Політика
Україна
17.03.2021 546

Розслідування дій політиків проти України: комітет Ради підтримав створення ТСК

У Верховній раді може з'явитися нова Тимчасова слідча комісія, її створення підтримав комітет з питань регламенту. ТСК буде розслідувати дії політиків та високопосадовців проти України.

Про це повідомила замголови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла у своєму Facebook.

"Регламентний комітет щойно підтримав створення ТСК, що розслідуватиме дії високопосадовців та політиків проти України", - написала парламентар.

У коментарях вона уточнила, що "вагнерівці будуть перший кейсом" діяльності цієї комісії.

Нагадаємо, проект постанови про створення ТСК, яка займеться розслідуванням можливих протиправних дій представників державної влади, що сприяли порушенню державного суверенітету і територіальної цілісності, в Раду внесли 15 березня.

Згідно з проектом, головою ТСК стане Мар'яна Безугла, а її заступником - Нестор Шуфрич.

Оценка материала:

5.00 / 1
Розслідування дій політиків проти України: комітет Ради підтримав створення ТСК 5.00 5 1
Політика / Україна
17.03.2021 546
Еще материалы раздела «Україна»