НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Політика
Україна
17.03.2021 509

Українці схвалюють першочергову СOVID-вакцинацію політиків

Українці схвально ставляться до того, що публічні особи та політики вакцинуються від СOVID-19 першими. Вважають, що це правильно щодо публічних осіб, 45% респондентів, щодо політиків - 42%.

Про це свідчать дані опитування КМІС.

Водночас 25% негативно ставляться до першочергової вакцинації публічних осіб, та 27% щодо політиків. Різниця між ставленням до вакцинації публічних осіб і політиків незначуща.

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів з 10 по 12 березня 2021 року серед 2014 респондентів по всій Україні за виключенням окупованих Росією територій. Опитування проведене методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Статистична похибка вибірки не перевищує 2,4%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українці схвалюють першочергову СOVID-вакцинацію політиків 5.00 5 1
Політика / Україна
17.03.2021 509
Еще материалы раздела «Україна»