<
НОВИНИ ДНЯ: Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершеневсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.03.2021 984

Детектив шоу «МАСКА» Олег Винник розповів на всю країну, які фото йому шле Павло Зібров

Вже 2 місяці щосуботи грандіозне шоу «МАСКА», яке виходить на каналі «Україна», збирає всіх глядачів біля екранів телевізорів, аби всією країною розгадувати, які знаменитості приховуються під оригінальними костюмами-масками. Найбільше версій виникло навколо особи енергійного Буряка, адже з кожним ефіром він розкривається по-новому. То хто ж замаскувався в цьому образі? І до яких хитрощів вдаються зіркові детективи, аби «розколоти» учасників?

6050890fd70f6_18.03.21

Фагот, Валерій Харчишин, Дмитро Каднай, Ігор Кондратюк, Віталій Козловський – кого тільки не бачили в образі українського Буряка. Та сам герой зізнався, що навмисно заплутує детективів і глядачів. Утім, він таки дав нові підказки про свою особу. Буряк зізнався, що майже завжди співає про любов, іноді – іноземною мовою. Також учасник розповів, що колись мріяв потрапити у талант-шоу і заспівати там арію. DZIDZIO зазначив, що це може бути MELOVIN, а NK | Настя Каменських запропонувала кандидатуру соліста гурту «СКАЙ» Олега Собчука.

У новому випуску гіпершоу «МАСКА» Буряк заспівав мегахіт «Поліна» гурту «Бумбокс» і продемонстрував неймовірне дійство. Спочатку він зайняв місце зіркового детектива, після чого влаштував запальні танці, а потім прямо на сцені занурився у величезний киплячий казан, ставши головним інгредієнтом українського борщу. Варто зазначити, що ніхто з артистів під час цього номеру не постраждав.

«Я кожну програму думала, що під цією маскою ховається вже досить доросла людина, – сказала в ефірі каналу «Україна» NK | Настя Каменських. – Але тепер дивлюся і розумію, що це неймовірний, молодий, дуже-дуже сексі Бурячок!»

Олег Винник заявив: раніше вважав, що під цією маскою криється Павло Зібров, але прямо під час ефіру той прислав Виннику кілька фото, на яких зображені аж ніяк не голі дівчата, як подумала NK | Настя Каменських, а звичайні пам’ятники.

NK | Настя Каменських запідозрила, що в цьому образі міг замаскуватись артист Олександр Кривошапко, адже в підказках Буряк сказав, що брав участь у багатьох шоу та конкурсах. DZIDZIO вважає, що там може бути воротар збірної України з футболу Андрій П’ятов, а Оля Полякова переконана, що це Іван Дорн.

«Я ось слухаю версії своїх колег і думаю, що це Ані Лорак. 100 відсотків там Ані Лорак, бо коли я їй розповідав якісь непристойні історії, вона червоніла, як буряк. Ось така у вас логіка!» – «підколов» інших зіркових детективів Андрій Данилко.

Щоб звузити список кандидатур, ведучий проєкту Володимир Остапчук запропонував поспілкуватись із Буряком. Однак нічого нового про свою персону герой не розповів. Утім DZIDZIO зауважив, що Буряк говорить, як фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя, а Андрієві Данилку цей голос виявився схожим на Михайла Поплавського. То хто ж насправді криється в цьому образі?

Оценка материала:

5.00 / 1
Детектив шоу «МАСКА» Олег Винник розповів на всю країну, які фото йому шле Павло Зібров 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.03.2021 984
Еще материалы раздела «Суспільство»