<
НОВИНИ ДНЯ: Неперевершені дієтичні котлети з сочевиці: допоможуть схуднути та можна в піст  Чи вважається гріхом відмова стати хрещеним для дитини – в ПЦУ пояснили  На вихідних погода в Україні зміниться  Путін, попри невдачу, продовжить переконувати Захід кинути Україну і дозволити її знищити, - ISW  Пікантний пиріг з рикотою та квасолею: фантастичне поєднання смаку!  Теплий початок літа: Укргідрометцентр дав прогноз на червень  Уряд затвердив умови додаткової відпустки військовим за знищену російську технікувсі новини дня
Політика
Україна
18.03.2021 567

Стало відомо, коли Україна отримає вакцину Pfizer

Вакцина від COVID виробництва американської компанії Pfizer надійде до України в квітні. При цьому вакцина буде надходити траншами.

Про це в ефірі телеканалу "Дім" заявив завідувач відділом стратегії імунізації Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України Олександр Заїка.

За його словами, перші поставки будуть вже в квітні.

"Також поставки будуть в другому півріччі. Це не означає, що всю гарантовану кількість поставлять одномоментно. Вакцини можуть поставлятися траншами, етапи цих поставок погоджуються з постачальниками до того, як вони потрапляють до України", - зазначив Заїка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, коли Україна отримає вакцину Pfizer 5.00 5 1
Політика / Україна
18.03.2021 567
Еще материалы раздела «Україна»