<
НОВИНИ ДНЯ: Суд заборонив діяльність в Україні проросійської партії СПАС: чим вона відома  Картопляна запіканка з сиром і часником: дуже простий рецепт  Дев'ята планета існує: вчені оприлюднили нові докази  Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавствівсі новини дня
Політика
Європа
19.03.2021 474

У Єврокомісії заявили про початок третьої хвилі коронавірусу в Європі

В Європу вже прийшла третя хвиля пандемії коронавірусу, проте вона розвивається різними темпами в окремих країнах Європейського союзу. Тому в ЄС необхідно прискорити вакцинацію від COVID-19.

Про це заявила офіційний представник Єврокомісії Дана Спинант під час брифінгу.

"Ми бачимо третю хвилю, яка настає поступово або навіть швидко в різних країнах ЄС. Ми входимо в дуже складний період, в якому наша економіка буде серйозно порушена цією ситуацією. Ми бачимо необхідність прискорити вакцинацію населення", - заявила вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Єврокомісії заявили про початок третьої хвилі коронавірусу в Європі 5.00 5 1
Політика / Європа
19.03.2021 474
Еще материалы раздела «Європа»