<
НОВИНИ ДНЯ: Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.03.2021 14464

В Україну наближається потепління: синоптики розповіли, кого порадує погода в кінці березня

Потепління в Україну прийде вже через кілька тижнів. Незважаючи на те, що зараз березень, погода швидше нагадує кінець лютого. Ще в найближчий тиждень в деяких областях очікуються опади у вигляді мокрого снігу, але до кінця місяця повітря прогріється і буде сухо.

Синоптики розповіли, де і коли очікувати поліпшення погоди.

На Заході України потеплішає 29 березня, коли повітря вперше за довгий час прогріється до +15 градусів. До цього часу денна температура повітря буде коливатися між +3 … +11 градусів. Синоптики прогнозують, що 22 березня на Заході похолодає до +1 градуса і пройде мокрий сніг, але вже з 1 квітня вдень в регіоні стовпчики термометрів піднімуться до +16 градусів.

На Півдні до кінця березня температура повітря не очікується вище +6 … +8 градусів. В середньому денна температура в найближчі два тижні буде коливатися від +4 до +8 градусів, вночі – від -1 до +1 градуса. Дощі в регіоні пройдуть 18-19, 23-24 і 26 березня. З кінця березня буде сухо і прийде потепління.В Україну наближається потепління: синоптики розповіли, кого порадує погода в кінці березняУ східних областях України до кінця березня температура повітря вдень не підніметься вище +8 … +10 градусів. В останній тиждень місяця стовпчики термометрів піднімуться до +13 градусів. Невеликі дощі можливі 20, 23-24 березня.

У Києві з 30 березня почнеться пік тепла. Уже з 18 березня в столиці почне поступово теплішати. При це 1 квітня стовпчики термометрів різко опустяться до +6 градусів. Невеликі опади синоптики передають 18, 20 і 26 березня.

На Півночі країни до кінця першого весняного місяця буде вдень +4 … +8 градусів, але до 30 березня стовпчики термометрів піднімуться до +13 градусів. У перші дні квітня температура повітря опуститься до +6 градусів. Незначні опади у вигляді мокрого снігу синоптики передають 19 березня.

Оценка материала:

3.00 / 2
В Україну наближається потепління: синоптики розповіли, кого порадує погода в кінці березня 3.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.03.2021 14464
Еще материалы раздела «Суспільство»