<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня всі новини дня
Політика
Україна
21.03.2021 656

На Донбасі виявили скупчення військової техніки бойовиків

На окупованій території Донецької області виявили два об'єкти скупчення військової техніки бойовиків. Концентрація бойовиків відбувається на об'єктах в Горлівці і Моспіно.

Про це повідомляє "Донбас.Реалії" з посиланням на джерела в розвідувальних підрозділах, що працюю в зоні операції Об'єднаних сил.

Перший об'єкт розташований в Горлівці на території заводу "Еластомер", що в 9 км від лінії розмежування. Територія заводу досить велика. У цехах можна розмістити техніку та особовий склад.

Масштаби заводу можна оцінити по відео, де водій під'їжджає до заводу з боку вулиці Мікояна і деякий час їде уздовж нього по вулиці Можайського.

Другий об'єкт знаходиться поблизу Моспіно - колишній аеродром "ДОСААФ". Він розташований в 12 км на південний схід від Донецька. Тут техніка бойовиків знаходиться з першої половини березня цього року. При цьому за інформацією розвідників, на даному об'єкті і раніше фіксували присутність військової техніки супротивника.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Донбасі виявили скупчення військової техніки бойовиків 5.00 5 1
Політика / Україна
21.03.2021 656
Еще материалы раздела «Україна»