<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
22.03.2021 640

Віталій Кличко: «Київ може отримати вакцину найближчими тижнями»

Мер Києва Віталій Кличко в ефірі ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера», яке виходить на каналі «Україна», повідомив, що Київ найближчим часом може отримати вакцину від COVID за кошти міського бюджету.

За словами мера Києва, попри те, що угода поки не підписана, препарат вдасться закупити вже скоро, і в достатній кількості. На закупівлю вакцини з місцевого бюджету було виділено 140 мільйонів гривень.

«До того моменту, поки контракт не підписаний, я думаю, що не потрібно це розголошувати, я впевнений, що в найближчі тижні Київ зможе отримати вакцину. Я переконаний в тому, що спільними зусиллями, використовуючи всі можливості, ми повинні зробити все, щоб максимально ефективно провести вакцинацію, - розповів Віталій Кличко. - Я думаю, що Київ отримає достатню кількість вакцин, для цього ми виділили 140 мільйонів гривень. І це може допомогти в загальній ситуації по всій країні, тому що в Києві живе майже десята частина населення».

Також Віталій Кличко зазначив, що він особисто веде перемовини з виробниками вакцин від коронавірусу.

«Я, маючи можливість спілкуватися з виробниками напряму, роблю зараз все можливе для того, щоб вакцину найближчим часом ми отримали», - сказав мер столиці.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Віталій Кличко: «Київ може отримати вакцину найближчими тижнями» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
22.03.2021 640
Еще материалы раздела «Столиця»