<
НОВИНИ ДНЯ: До України їдуть заморозки: дати і карта погоди  Ціни знижуються. Скільки коштує оренда житла у великих містах Польщі  Дрони Magura V5 завдали російському флоту шалених збитків: у ГУР назвали суму  Хмарно, ще більш прохолодно: прогноз погоди в Україні на 12 травня  Цінові рекордсмени. В яких містах України найдорожче житло  Російські агенти активніше працюють у Європі. Bloomberg описав побоювання чиновників ЄС  Україна в ОБСЄ пояснила, в чому спорідненість нацистів та сучасної Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
22.03.2021 505

Київ не зупинятиме громадський транспорт

Влада Києва вирішила не зупиняти громадський транспорт після потрапляння столиці в червону зону карантину. Однак будуть посилені вимоги карантину.

Про це в понеділок, 22 березня, повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у Facеbook.

Він нагадав, що Кабмін надав місцевій владі можливість самостійно встановлювати карантинні обмеження в роботі громадського транспорту.

За його словами, столична комісія з ТЕБ та НС вирішила не зупиняти роботу наземного громадського транспорту і метро в місті, на підставі зміненого Кабінетом Міністрів порядку роботи транспорту в регіонах червоної зони.

Працювати транспорт буде із заповнюваністю в 50% місць, передбачених у технічних характеристиках транспортних засобів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київ не зупинятиме громадський транспорт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
22.03.2021 505
Еще материалы раздела «Столиця»