<
НОВИНИ ДНЯ: Кремль готує диверсії у ЄС і готовий "жертвувати" агентурою – Bloomberg  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травня  Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головневсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.03.2021 563

«Відкрились нові відчуття»: Дмитро Каднай у «Ранку з Україною» розповів, чого навчився у шоу «МАСКА»

У студію програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» завітав відомий музикант Дмитро Каднай, який, як виявилось, ховався під маскою Буряка у гіпершоу «МАСКА». Під час відвертого інтерв’ю з ведучими Лілією Ребрик і Григорієм Германом артист поділився враженнями від проєкту і розповів, як саме він опинився у костюмі запального веселуна з українським корінням.

maxresdefault_23.03.21_2

Лідер гурту KADNAY, відомий артист Дмитро Каднай, зізнається – не роздумуючи погодився брати участь у масштабному шоу «МАСКА», та й у костюмі Буряка він опинився неспроста.

«Мені було дуже цікаво, тому одразу погодився взяти участь у шоу. До того ж, мені прислали двох персонажів на вибір – один був дуже fashion: гарний, яскравий, із накачаними мускулами. Але він мені здався звичайним. А другим був Бурячок і в ньому я розгледів те, що він буде цікавий аудиторії – він може бути різним, а ще в нього є вуса і золотий зуб! Коротше, клас!» – поділився Дмитро Каднай у програмі «Ранок з Україною».

Співак зазначив – не боявся виглядати смішним чи дивним. Адже одразу зрозумів – це шоу саме про перевтілення і реалізацію артиста у різних амплуа.

«Під маскою я відкривав нові грані себе. Цікаво те, що навіть під час репетиції ми були в масках, тож не бачили себе, а для артиста – це складно! Ти не розумієш, що ти робиш. Спочатку у мене була невеличка щілинка – вуста Буряка, але дизайнерам здалось, що крізь неї можуть розгледіти риси обличчя, тому і її заклеїли. Тоді ж у мене відкрились нові почуття, як у самурая», – поділився учасник гіпершоу «МАСКА» в ефірі каналу «Україна».

Проте, незважаючи на труднощі, артисту вдалося зробити свого героя яскравим та різноплановим. І для Дмитра найскладнішим номером виявився перший – на пісню «Смерека», адже тоді він і гадки не мав, як ладнати з новими габаритами і подавати свого героя.

«Фішка у тому, що в костюмі треба все робити сильніше та амплітудніше, адже інакше рухи «з’їдаються» і нічого не видно», – розповів музикант.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Відкрились нові відчуття»: Дмитро Каднай у «Ранку з Україною» розповів, чого навчився у шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.03.2021 563
Еще материалы раздела «Афіша»