<
НОВИНИ ДНЯ: Астрономи виявили рекордну планету, в понад чотири рази більшу за Землю  Україна зробила гарячий "подарунок" Путіну: пролетів понад 1300 км  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Готуємо соус "Тартар" вдома: в 100 разів смачніше за магазинну "хімію"  Історична сенсація: артефакти з Міста Давида розкрили несподівані деталі біблійних подій  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  Загроза наступу РФ на Київ: в Сухопутних військах приголомшили заявою про захист столицівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.03.2021 689

Зірка «Реальної містики» Наталія Бережна розповіла, коли дівчатам варто виходити заміж

22 березня в 11:45 на телеканалі «Україна» стартує новий сезон скріптед-реаліті «Реальна містика». Актриса Наталія Бережна у відвертому інтерв'ю програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька, розповіла, хто став її першим чоловіком.

a6b532b8c535d471a3b495d7d80e0ac3-quality_70_23.03.21

Наталія Бережна зізналася, що до знайомства зі своїм першим чоловіком, у неї не було серйозних романів.

«Максимум я цілувалася. І він так теж здивувався: «Ой, Наташа, а чого це ти так довго сидиш у дівках, тобі вже 18 років». Кажу: «Як чого? Я береглася для тебе, як незрозуміло?», - сказала актриса «Реальної містики» на каналі «Україна».

Але в дійсності Наталія жила під тотальним контролем суворої матері, тому завести кавалера і гуляти з ним вечорами, як це робить більшість підлітків, дівчина просто не могла.

«Мені 17-18 років, мене випускають гуляти до 9 вечора, ну що це таке?», - пригадує Бережна.

І коли Наталія познайомилася зі своїм першим чоловіком, вона сприйняла його як порятунок від постійного маминого нагляду.

«І я думаю: о, якщо він зараз мене візьме заміж, і ми почнемо жити разом - відмінно, я звідти піду, його я люблю, якщо ми зараз швидко зробимо сім'ю, дітей, він же хоче дітей, у мене буде все класно», - згадує актриса в програмі «Зірковий шлях».

Але в дійсності все вийшло зовсім інакше. Тому Наталію став контролювати її чоловік. Актриса страждала від постійних ревнощів і навіть фізичного насильства. В кінці після семи років непростого подружнього життя пара розлучилася.

«Чесно скажу - зустрінься він мені зараз, в мої роки, я б подивилася на нього і навіть б не дала йому номер телефону», - поділилася Наталія Бережна.

Але зараз Наталія вважає, що не завжди варто виходити заміж за чоловіка, з яким були перші серйозні стосунки.

«Ось з особистого досвіду зараз мені здається, що дівчата повинні заміж виходити ближче до 30 років. І не тому що вони повинні перепробувати кілька партнерів сексуальних. Але і це теж. Обов'язково пізнавати себе. Тільки коли ти знаєш, чого ти хочеш, ти можеш це транслювати і не боятися сказати людині», - говорить зірка «Реальної містики» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірка «Реальної містики» Наталія Бережна розповіла, коли дівчатам варто виходити заміж 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.03.2021 689
Еще материалы раздела «Афіша»