<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Політика
Світ
25.03.2021 1144

У США пояснили, чому Байден не телефонує Зеленському

Президент США Джо Байден досі не подзвонив українському президенту Володимиру Зеленському, бо "дзвінок повинен бути підкріплений діями".

Про це заявив заступник помічника держсекретаря США Джордж Кент в коментарі виданню Голос Америки.

Відповідальний за політику США щодо України Кент очікує, що найближчим часом між Байденом і Зеленським все-таки відбудеться розмова.

"Важливо розуміти: дзвінок, враховуючи його символічність, повинен бути підкріплений діями... Ми хочемо, щоб Україна досягла успіху... Але для цього успіху повинні бути правильні дії і правильні реформи", - сказав він.

На питання про те, як президент України і його адміністрація, на думку Кента, справляються з узятими на себе зобов'язаннями, заступник помічника глави Держдепу відповів: "Я б сказав, що найголовніше - це щоб президент Зеленський виконував пріоритети і свої обіцянки, які він дав українському народові, адже саме вони його вибрали". Кент нагадав, що Зеленський і його партія прийшли до влади, обіцяючи українцям реформи і зміни.

Оценка материала:

5.00 / 1
У США пояснили, чому Байден не телефонує Зеленському 5.00 5 1
Політика / Світ
25.03.2021 1144
Еще материалы раздела «Світ»