<
НОВИНИ ДНЯ: Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2021 563

Єрмак пропонує підвищити відповідальність за застосування снайперів на Донбасі

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак пропонує підвищити відповідальність за застосування снайперів на Донбасі. Останнім часом українські військові в більшості випадків гинуть саме від снайперського вогню.

Про це він заявив в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

За його словами, на минулій відеоконференції політичних радників нормандського формату українська сторона запропонувала скликати позачергове засідання підгрупи ТКГ з безпеки, на якому були б напрацьовані рішення для попередження снайперського вогню.

"Нагадаю, що більшість смертей українських військових останнім часом відбувалося саме від рук снайперів. За використання снайперської сили має бути підвищено відповідальність", - зазначив Єрмак.

Він також додав, що Україна готова до проведення позачергового засідання підгрупи з безпеки і наполягає на цьому. Російська сторона поки відмовляється.

Оценка материала:

5.00 / 1
Єрмак пропонує підвищити відповідальність за застосування снайперів на Донбасі 5.00 5 1
Політика / Україна
25.03.2021 563
Еще материалы раздела «Україна»