<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
29.03.2021 839

Бокс: Уайт нокаутировал Поветкина

Британский боксер отобрал титул «временного» чемпиона по версии WBC в супертяжелом весе.

Британский боксер Диллиан Уайт победил россиянина Александра Поветкина в реванше за титул «временного» чемпиона по версии WBC в супертяжелом весе. Британец нокаутировал соперника в четвертом раунде, передает Укринформ.

Бой стал главным событием вечера бокса на Europa Point Sports Complex в Гибралтаре. Уайт доминировал на протяжении всего боя, а в четвертом раунде он эффектно нокаутировал россиянина.

Уайт добыл 28-ю победу на профи-ринге. Для 41-летнего Поветкина это поражение стало третьим в карьере, в прошлом он проигрывал Владимиру Кличко и Энтони Джошуа.

Как сообщал Укринформ, в августе 2020 года Поветкин нокаутировал Уайта в пятом раунде.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бокс: Уайт нокаутировал Поветкина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
29.03.2021 839
Еще материалы раздела «Спорт»