<
НОВИНИ ДНЯ: Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  США готують санкції проти китайських банків за допомогу Росії у війні, - WSJ  Кремль посилив атаки на Харків: аналітики назвали мету Росії  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєнні  Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: переліквсі новини дня
Політика
Україна
29.03.2021 491

Раді рекомендують засудити заворушення біля Офісу президента 20 березня

Комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендує Верховній раді прийняти проект постанови про засудження заворушень біля Офісу президента 20 березня. Йдеться про проект постанови №5295.

Про це повідомляє інформаційне управління Апарату ВР.

"Голова підкомітету Владлен Неклюдов доповів пропозицію підкомітету щодо підтримки комітетом проекту постанови з виключенням пункту 2 про доручення Державному управлінню справами подати до Верховної ради інформацію щодо розміру шкоди, завданої будівлі Офісу президента", - сказано у повідомленні.

За проект постанови проголосували 16 членів комітету, двоє - проти, а троє - утрималися.

"Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній раді прийняти проект постанови №5295 за основу і в цілому з урахуваннями пропозиції комітету", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, в даному проекті постанови пропонують надати ряд доручень з приводу розслідування заворушень Міністерству внутрішніх справ, Службі безпеки України та Державному бюро розслідувань.

Оценка материала:

5.00 / 1
Раді рекомендують засудити заворушення біля Офісу президента 20 березня 5.00 5 1
Політика / Україна
29.03.2021 491
Еще материалы раздела «Україна»