<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.03.2021 679

Донька Сніжани Єгорової розповіла «Зірковому шляху», як відомі батьки прищепили їй комплекси

Акторка Стася Ровінська у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, чому і досі не може повністю розкритися перед батьками.

82_tn_30.03.21

Стася Ровінська успішна акторка, яка знає про кіно все з самого дитинства, адже її батьки - акторка й телеведуча Сніжана Єгорова та режисер Семен Горов. Здавалося, через професію батьків у Стасі Ровінської не було шансів обрати іншу сферу, окрім акторської, адже вона часто бувала і на знімальному майданчику, і за лаштунками театру. Проте мрія стати акторкою у дівчини так і не з’явилася. Та Сніжана Єгорова все ж підштовхнула доньку спробувати себе в акторстві.

«Я не знала, ким я хочу бути. Це була найбільша проблема. Бо мені хотілося і журналістом бути, і дизайнером, і тим і цим. Мама мені каже: «Давай на акторський». Я відповіла: «Ні, не хочу. Тому що завжди не вистачало часу з тобою, я  не хочу, щоб мої діти такими теж були кинутими». Вона каже: «Просто спробуємо, давай ти з моєю подругою-акторкою Вірою Кобзар просто позаймаєшся якийсь час». І я вирішила дійсно вступати. Я відчула, що мені це подобається. Я дуже переймалася, що всі будуть казати, що ти донька Сніжани Єгорової, Семена Горова. У мене це така болюча була тема, тому що хочеться довести, що ти сама на щось спроможна», - говорить Стася Ровінська на каналі «Україна».

І навіть коли дівчина самотужки стала студенткою театрального вишу, упереджене ставлення до неї через відомих батьків нікуди не зникло.

«У тебе немає права на помилку. Якщо в мене щось не виходило, це означало: ти нездара. Була одна викладачка, яка казала: «Зрозуміло, чого тебе сюди взяли», - ділиться із «Зірковим шляхом» Стася Ровінська і додає, що вимогливими до неї були і її батьки, - Вони хотіли, щоб я була або кращою, або ніяк. Я грала в університеті головну роль в казці «Аліса в країні чудес». І я запросила тата і маму на нашу прем’єру. Ми починаємо, все йде прекрасно. І потім у мене є монолог до залу. І я, коли побачила жорсткий вираз обличчя мами, починаю думати, що щось не так, чого вона так дивиться. І вистава пройшла жахливо. Після вистави одразу я вийшла зі сцени, мама і тато до мене підійшли і сказали: «Ти була гірша за всіх. Ти розумієш, що всі були кращі за тебе? Це було жахливо, нам було соромно. Це просто жесть була». Мені було дуже образливо, я почала плакати. Думаю – все, мені не потрібно цим займатися. Це дуже сильно вдарило по мені».

Регулярна критика батьків неабияк вплинула на Стасю.

«Навіть зараз в мене ще таке залишається, що я не можу себе відкривати повністю перед своїми батьками. Бо вони були дуже критичні до мене. Мені вже майже 30 років, а я одразу з ними така дитина. Я постійно працюю над своїми психологічними зажимами. Я знала чітко, що в мене була дитяча, не скажу, що травма, але дитячий комплекс такий», - говорить Стася Ровінська.

Дівчина свого часу потерпала не тільки через надмірну вимогливість батьків, а й через їхні сімейні чвари. Батьки розлучилися, коли їй було 7 років.

«Для мене це було дуже складно. І розлучення було складним. Вони не залишилися друзями. В мене взагалі з моїм татом сильний зв'язок. Ми схожі і зовнішньо, і за характером. І інколи чула фрази: «Ти так схожа на свого батька». Мама мені казала. І я відчувала наче провину свою за це. І це теж на мене вплинуло. При формуванні мене як особистості. Тому що ти ж себе асоціюєш із мамою і з татом. І коли твій тато наче якийсь поганий, то ти теж наче трошки погана, коли тобі кажуть, що ти так схожа на свого батька з такою претензією. Я не виню свою маму, вона не хотіла сказати це якось погано. Але це мені дуже закарбувалося у свідомості. І для мене так, це був удар такий», - поділилася Стася.

За її словами, всі психологічні складнощі, які виникали в її житті, вона вирішувала й продовжує вирішувати сама, без допомоги психологів.

«Взагалі в голові я постійно веду якісь бесіди. Я себе бачу зі сторони добре і знаю, де в мене якісь мінуси, прогалини, треба щось пропрацювати», - сказала Стася Ровінська на каналі «Україна».

Невпинна праця над впевненістю у собі допомогла дівчині стати успішною акторкою. А ще, каже, її дуже змінило материнство. Вперше Стася стала мамою у 21 рік, а нині, у свої 28, вона вже мама трьох діток – двох синів та донечки, якій ще нема й року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Донька Сніжани Єгорової розповіла «Зірковому шляху», як відомі батьки прищепили їй комплекси 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.03.2021 679
Еще материалы раздела «Суспільство»