<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.03.2021 1317

Домашній рецепт зефіру із заморожених фруктів від телеведучого Олега Панюти

Щоб убезпечити себе і свою сім’ю від не надто корисних солодощів, якими переповненні супермаркети, чудова альтернатива – це виготовлення їх своїми руками в домашніх умовах. Маючи запаси різноманітних фруктів і ягід, з них можна приготувати різноманітні смаколики. Без сумніву, рідні оцінять ваші старання і будуть в захваті.

1591717706_a1f5162ce5177510edac_30.03.21

Так, сім’я популярного телеведучого тижневика «Сьогодні. Підсумки» на каналі «Україна» Олега Панюти  прихильники таких десертів. Ось і цими вихідними пригощались натуральним зефіром зі смаком полуниці, чорниці, м’яти та інших продуктів, який приготувала дружина телеведучого. Рецептом ніжних і натуральних солодощів Олег Панюта поділився в соцмережах.

Інгредієнти

·        200 гр пюре (печені яблука, або свіжа чи розморожена чорниця, полуниця, вишня, слива, тобто, все, що містить пектин)

·        200 гр цукру

·        1 чайна ложка лимонної кислоти

Для сиропу знадобиться

·        250 гр цукру

·        100 гр інвертного сиропу

·        9 гр агар-агару

·        120 гр води

·        1 яєчний білок

Спосіб приготування

1.    Спочатку потрібно змішати пюре з цукром і додати лимонну кислоту.

2.    Приготувати сироп з усіма інгредієнтами, крім яєчного білка, і проварити його до 110 градусів, потім додати фруктове пюре, опустити температуру до 80 градусів і ввести білок. Наступне, що потрібно зробити, це збити суміш в міцну піну і  швидко відставити, бо агар сприяє швидкому згущенню.

3.    Потім викласти зефір на килимок і через деякий час можна смакувати.

«Я люблю солодке. Мені пощастило, що дружина вирішила проекспериментувати саме із зефіром – з різними смаками, мінімумом цукру, підбираючи натуральні барвники. Тож, тепер маю задоволення насолоджуватися різними смаками та кольорами. Це і рожевий із полуниці, і ніжний із чаю матча. Якщо бачу дивовижний м’ятний колір – знаю, що це надзвичайно тонізуючий смак. А ще абрикосовий зі спогадами літа, насичений чорничний, чи, навіть, гарбузовий – усі це натуральне та дуже смачне», - розповів Олег Панюта.

Оценка материала:

5.00 / 1
Домашній рецепт зефіру із заморожених фруктів від телеведучого Олега Панюти 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.03.2021 1317
Еще материалы раздела «Суспільство»