<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
30.03.2021 491

Україна зобов'язана використовувати російську мову для контрпропаганди, - Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що Україна повинна не відмовлятися від російської мови, а використовувати її для контрпропаганди проти Росії. Для це треба також запустити канал на зарубіжну аудиторію.

Про це він написав у своєму Facebook.

На його думку, російська мова живе і розвивається у світі його носіїв, у тому числі, в Україні.

"Більше того, в умовах підлої гібридної війни, розв'язаної проти України путінським режимом, в якій така велика пропагандистська складова, - ми не тільки можемо, але і зобов'язані використовувати російську мову для контрпропаганди", - зазначив Аваков.

Він підкреслив, що російською мовою говорять і розуміють її близько 300 млн людей у світі.

"З них тільки половина живе в РФ. Для багатьох, які розуміють російську мову, важливо мати можливість отримувати чесну, а не путінську інформацію на своїй мові", - додав Аваков.

Міністр також виступив за створення російськомовного українського каналу, який буде мовити на міжнародну аудиторію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна зобов'язана використовувати російську мову для контрпропаганди, - Аваков 5.00 5 1
Політика / Україна
30.03.2021 491
Еще материалы раздела «Україна»