<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
31.03.2021 630

Київ посилює карантинні заходи: проїзд у транспорті за спецперепустками

З понеділка, 5 квітня, Київ запроваджує більш суворі карантинні обмеження через ситуацію з поширенням коронавірусу.

Як повідомив мер столиці Віталій Кличко, обмеження діятимуть, як мінімум, до 16 квітня.

"В нас немає іншого вибору. Інакше будуть сотні смертей щодня!  З понеділка, 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки. Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Тобто, - виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури. Керівники ж установ, підприємств, закладів мають відправити співробітників на дистанційну роботу. Або, кому можливо, - надати відпустки", - повідомив міський голова.

За словами мера, заклади громадського харчування як і до цього зможуть працювати лише на винос чи доставку. Як, власне, повинні працювати з 20 березня.

"Я закликаю правоохоронців контролювати дотримання протиепідемічних правил установами, закладами та громадянами. Сподіваюся, це допоможе нам збити хвилю стрімкого розповсюдження вірусу і не допустити трагічних наслідків", - додав Кличко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київ посилює карантинні заходи: проїзд у транспорті за спецперепустками 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
31.03.2021 630
Еще материалы раздела «Столиця»