НОВИНИ ДНЯ: В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експертвсі новини дня
Політика
Росія
31.03.2021 539

Навальний оголосив голодування у в'язниці

Російський опозиціонер Олексій Навальний оголосив голодування у в'язниці. Він відмовляється вживати їжу, поки його не огляне лікар, оскільки його ноги втрачають чутливість.

Повідомлення про це з'явилося в його Instagram.

"Я маю право запросити лікаря і отримати ліки. Ані того, ані іншого мені тупо не дають. Біль у спині перейшла в ногу. Ділянки правої, а тепер і лівої ноги втратили чутливість. Жарти жартами, але це вже напружує", - зазначив Навальний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Навального в тюрмі проблеми зі здоров'ям, він відчуває болі в спині і нозі. При цьому в управлінні ФСВП по Володимирській області заявляли, що лікарі оглядали опозиціонера 24 березня і оцінили його стан як задовільний.

Він також говорив, що його прохання про лікування у цивільного лікаря було відхилено і що його будив щогодини вночі охоронець у навмисній спробі підірвати його здоров'я.

Навального відправили до в'язниці після того, як йому змінили умовний термін на реальний. Він повинен провести за ґратами 2 роки і 5 місяців.

Оценка материала:

5.00 / 1
Навальний оголосив голодування у в'язниці 5.00 5 1
Політика / Росія
31.03.2021 539
Еще материалы раздела «Росія»