<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.04.2021 620

У суботньому півфіналі гіпершоу «МАСКА» розкриють одразу 4 маски

Цієї суботи, 3 квітня, о 21:00 глядачі каналу «Україна» побачать аж 4 викриття загадкових учасників найуспішнішої прем’єри року – феєричного шоу «МАСКА». Фантастичні герої зійдуться у музичних двобоях і спробують довести, що саме вони гідні продовжити участь у проєкті та поборотися за звання найсильнішого співака в масці.

5fda58d32be0f_maska_930_510_01.04.21

Величне Сонце чи ефектна Бабка? Зворушливе Жабеня чи мужній Носоріг? Романтичний Дракон чи надзвичайно милий Циклоп? Саме такі протистояння глядачі каналу «Україна» побачать в одинадцятому випуску найзагадковішого шоу сучасності «МАСКА». За крок до фіналу один учасник кожної з цих пар назавжди залишить проєкт, розсекретивши свою особу.

Ані зіркові детективи, ані знаменитості, які вже зняли маски, не приховують своїх емоцій, адже грандіозне шоу перевершило усі їхні очікування.

«Я дуже радий, що погодився на роль зіркового детектива – це перший у моєму житті досвід такої вікторини, – каже Андрій Данилко. – Справді, я неймовірно щасливий, бо «МАСКА» – це найкрутіше шоу на планеті!»

Відгадати, які знаменитості майстерно замаскувались у неймовірних образах, виявилось зовсім непросто. Та якщо раніше детективи були впевнені, що з легкістю розсекретять своїх колег, то тепер відверто зізнаються – ці головоломки до снаги далеко не кожному.

«МАСКА» – це єдине шоу, яке із зіркових детективів робить справжніх дурнів, – сміється Оля Полякова. – Наші учасники настільки класно перевтілюються і змінюють голоси, що ми просто не можемо їх розпізнати. Це фантастичне шоу, сповнене драйву та несподіванок».

Як повідомлялось раніше, у півфіналі масштабного проєкту на сцені каналу «Україна» також з’явиться новий герой – п’янке і солодке Мохіто. У глядачів і детективів буде лише одна можливість відгадати, яка знаменитість сховалась у цьому образі, адже Мохіто – гість гіпершоу «МАСКА».

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 27.03.21 становила 25,12%, рейтинг – 9,01%, частка в момент зняття маски – 33,67%**. Охоплення за 10 випусків 13 010 688 глядачів***.

Оценка материала:

5.00 / 1
У суботньому півфіналі гіпершоу «МАСКА» розкриють одразу 4 маски 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.04.2021 620
Еще материалы раздела «Афіша»