<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.04.2021 593

«Наша величезна мрія здійснилась»: ведуча каналу «Україна» Марія Мельник поділилась щасливою новиною

Марія Мельник зі своїм чоловіком відзначають третю річницю шлюбу. У своєму Інстаграм ведуча програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» розповіла, яка їхня давня мрія здійснилась у такий особливий день.

606476af506de_melnik_1_01.04.21

Ведуча улюбленого ранкового шоу українців «Ранок з Україною» Марія Мельник з чоловіком вже другий рік поспіль відзначають річницю шлюбу в час локдауну. Зірка телеекранів зізнається – така тенденція дещо обурює, проте налаштовує на особливі думки та кроки. Так, пара завзятих мандрівників почала більше подорожувати Україною, відкривати для себе нові місця та інтереси. А наступним важливим кроком стала купівля власного житла.

«Ураа! Наша величезна мрія здійснилась! Третю річницю шлюбу святкуємо у нашому домі. Попереду ще чекає прекрасний час ремонту, тож тримайте за нас кулачки, – написала ведуча каналу «Україна» Марія Мельник у своєму Інстаграм. – І у день нашого щастя бажаємо всім палкого кохання і здійснення мрій».

Тож залишається лише привітати та підтримати улюблену ведучу, а що побажати їм з чоловіком найкращих часів та подій у їхній новій домівці.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Наша величезна мрія здійснилась»: ведуча каналу «Україна» Марія Мельник поділилась щасливою новиною 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.04.2021 593
Еще материалы раздела «Афіша»