<
НОВИНИ ДНЯ: У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.04.2021 590

Канал «Україна» покаже прем’єру фільму про колишню автогонщицю

У неділю, 4 квітня, о 17:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Уроки життя і водіння» виробництва компанії Filmstream на замовлення каналу. Фільм розповість історію автогонщиці, яка залишає спорт. Тепер на її плечі лягає турбота про літнього батька і некерованого брата.

606474bbca791_uroky_zhyttia_i_vodinnia4_01.04.21

Анна Любич відкриває школу водіння для жінок, де їй доводиться вирішувати проблеми своїх учениць – матері-одиначки Поліни, чий син Іллюша залишається під опікою сім'ї Любич, і Зої Сергіївни, яка потрапила в аварію. Майстер бездоганного водіння Анна неодноразово потрапляє в «аварії» особистого плану – з давнім другом Олегом Білецьким, інструктором школи Валерою, Ярославом – своїм колишнім нареченим. Хто з них навчить Анну правил життя? Хто зможе переконати сильну жінку не боятися своїх почуттів і рухатися головною дорогою – до свого щастя?

Головну роль у картині виконала акторка Анастасія Іванова. У цьому проєкті вона вперше знялась із чоловіком Владиславом Онищенком. Щоправда, втілили Настя і Влад зовсім не закоханих – вони зіграли сестру і брата.

«Мій герой – молодший брат головної героїні. Жвавий хлопець, який весь час шукає проблем на свою голову. Він все це хоче зробити з добрими намірами, але шляхи, які обирає, не завжди доводять до добра, – розповідає Владислав Онищенко. – З Настею, як ви розумієте, ми добре знайомі, нам дуже зручно працювати. Був час порепетирувати і повчити текст поза знімальним майданчиком. Її героїня Анна – двигун сюжету. Хоч вона і донька, сестра, але всіх об'єднує, як мама, всім керує і може вирішити будь-які питання».

Людину, яка через різні обставини завжди опиняється на другому місці, зіграв популярний артист Віталій Салій. Він зізнається: такий стан справ відобразився на характері його героя Олега.

«Наша історія – як паралель правил дорожнього руху і кохання. Люди завжди намагаються вкласти все в своєму житті в межах певних правил. Але ніколи не можна почуття загнати в рамки. У цій справі потрібно довіряти не встановленим правилам, а своїм внутрішнім відчуттям», – говорить Віталій Салій.

Також у картині глядачі побачать артистів Олександра Константинова, Олену Стефанську, Вадима Андрєєва, Інгу Нагорну, Дарію Плахтій та інших.

Режисер-постановник фільму – Дмитро Матов. Оператор-постановник – Антон Ткаченко. Продюсери – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Віталій Сіренко, Ірина Франчук. Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалась компанія Filmstream. Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2020 році. 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» покаже прем’єру фільму про колишню автогонщицю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.04.2021 590
Еще материалы раздела «Афіша»