<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Політика
Росія
01.04.2021 543

Пєсков прокоментував військову активність Росії

У Кремлі прокоментували активність російських військ біля кордонів України.

Про це повідомляє Інтерфакс у четвер, 1 квітня.

Відповідаючи на питання, з чим пов'язане перекидання російських військ, представник Кремля Дмитро Пєсков заявив: "Російська Федерація переміщує війська в межах своєї території на свій розсуд, це не повинно нікого турбувати, це ні для кого не становить жодної загрози".

За його словами, РФ вживає необхідних заходів для забезпечення безпеки своїх рубежів.

"Ви знаєте, що по периметру рубежів РФ спостерігається підвищена активність збройних сил країн НАТО, інших об'єднань, окремих країн тощо. Це все зобов'язує бути напоготові", - заявив Пєсков.

"А що стосується участі російських військ у збройному конфлікті на території України, то російські війська ніколи не брали в ньому участі і не беруть", - додав він.

Нагадаємо, днями в мережі з'явилося відео ешелонів, якими масово везуть до Криму військову техніку.

Також повідомлялося, що головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак заявив про те, що Росія стягує батальйонні тактичні групи до українського кордону під приводом підготовки військових навчань.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пєсков прокоментував військову активність Росії 5.00 5 1
Політика / Росія
01.04.2021 543
Еще материалы раздела «Росія»