<
НОВИНИ ДНЯ: Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в роті  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Політика
Україна
02.04.2021 3990

У Раді назвали кількість резервістів, які поповнять лави ЗСУ

На період до 2025 року, згідно з концепцією військової кадрової політики в ЗСУ, планується мати на обліку загальну чисельність оперативного резерву на рівні близько 250 тисяч осіб.

Про це заявив голова комітету ВР з нацбезпеки Олександр Завітневич, повідомляє РБК-Україна.

За його словами, щоб підтримувати навички резервістів і стимулювати їх укладати контракти на службу, щорічно планують проводити збори для близько 20-25 тисяч осіб.

Як зазначив голова комітету ВР з нацбезпеки, станом на 1 січня поточного року добровільно уклали контракти про проходження служби у військовому резерві 11,2 тисячі ветеранів АТО/ООС. З них близько 5% - з бойовими військовими частинами.

Як повідомлялося раніше, в ході весняної кампанії в армію призвуть менш як 14,3 тисячі громадян.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Раді назвали кількість резервістів, які поповнять лави ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
02.04.2021 3990
Еще материалы раздела «Україна»