<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп хоче, щоб Європа надавала більше допомоги Україні  Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикметивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.04.2021 1072

Опалювальний сезон закінчився достроково: в Україні вже відключають батареї

Опалювальний сезон раніше терміну завершує низка міст України. 1 квітня відключати тепло почали в Павлограді Дніпропетровської області і Горішніх Плавнях на Полтавщині. У Хусті на Закарпатті опалювальний сезон завершився ще 29 березня, а в Харкові котельні працюють по 4-8 годин на добу, повідомляють новини "Сьогодні" на каналі "Україна".

Але більшість міст все ж закінчуватиме опалювальний сезон з наступного тижня. Зокрема, з 5 квітня централізоване опалення почнуть відключати в Києві.

Нагадаємо, умовою для закінчення опалювального сезону є середньодобова температура повітря не менше 8 градусів тепла, причому цей параметр має спостерігатися протягом п'яти днів поспіль.

Оценка материала:

5.00 / 1
Опалювальний сезон закінчився достроково: в Україні вже відключають батареї 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.04.2021 1072
Еще материалы раздела «Суспільство»