<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
02.04.2021 708

Зеленський призначив керівника Центру протидії дезінформації при РНБО

Президент України Володимир Зеленський призначив керівника Центру протидії дезінформації. Ним стала Поліна Лисенко.

Про це свідчить указ на сайті Офісу президента.

Указ №137/2021 підписаний 2 квітня.

"Призначити Лисенко Поліну Олександрівну керівником Центру протидії дезінформації", - йдеться в документі.

Сама Лисенко наголосила, що Центр створено, щоб протидіяти загрозам національній безпеці України в інформаційній сфері, а також для боротьби з пропагандою та для недопущення маніпулювання громадською думкою. Боротися планують із загрозами, які виникають як ззовні, так і всередині країни.

Представлення Центру протидії дезінформації відбудеться у вівторок, 6 квітня.

Поліна Лисенко у 2015 році закінчила магістратуру у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (магістр права), до 2019 року навчалася в цьому виші в аспірантурі.

У 2013 – 2015 роках працювала на посаді молодшого юриста у приватній юридичній компанії. З квітня 2015 до вересня 2019-го була помічником першого заступника директора Національного антикорупційного бюро України. До березня 2020 року обіймала посаду начальника Департаменту міжнародно-правового співробітництва та повернення активів Офісу Генерального прокурора. З вересня 2020 року – директор Департаменту інформаційної політики та зв’язків з громадськістю АТ "Укрзалізниця".

Як відомо, Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення про створення Центру протидії дезінформації 11 березня. Планувалося, що Центр протидії дезінформаціїї знаходитиметься в Ситуаційному центрі апарату РНБО в будівлі Офісу Президента.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський призначив керівника Центру протидії дезінформації при РНБО 5.00 5 1
Політика / Україна
02.04.2021 708
Еще материалы раздела «Україна»