<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.04.2021 603

Колишня дружина Кензова розповіла «Зiрковому шляху», як він насправді підкорив столицю

DJ Madonna, колишня дружина Олега Кензова в програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, якими засобами співак втримався у столиці.

606b0bb3aa5db_06.04.21

Ще задовго до виходу пісні «Обстановка по кайфу», яка зробила його зіркою, Олег приїхав з Полтави досягти популярності в одному з талант-шоу. Хоча тоді співак дійшов до фіналу, але не переміг. Та всім він запам’ятався тим, що під час одного з ефірів розбив декорації і порізав собі руку. Олег зізнався: він ніколи і не мріяв про шалену славу. І начеб то, не прагнув будь-що підкорювати столицю. Тому те, що він нині стоїть перед телекамерами – суцільна випадковість, як і написання хіта «Обстановка по кайфу».

«Ніколи не було намірів підкоряти столицю. У мене не було такого: я на вокзалі став з цими сумками клітчатими з базару, і сказав: «Київ, ти будеш мій! Просто не повернуся додому, залишуся тут». І не живу в Києві. Я живу в Ірпіні. Я вважаю це найкраще місто в світі: Навіть в Барселоні всім кажу: «Ви шо, в Ірпіні не були? Тю», - говорить на каналі «Україна» Кензов.

А от колишня дружина артиста Наталія в інтерв’ю розповіла: Олег намагався вхопитися за Київ обома руками. І спосіб знайшов своєрідний.

«Він говорив: «Я після талант-шоу не хотів додому повертатися у Полтаву, і попалася Настя. У неї була квартира. Я її не любив. Ось так, так, я визнаю, вона завагітніла...». Людина, яка виїжджає за рахунок жінок, та ж Настя йому вірила. І можливо любила його», - говорить на каналі «Україна» DJ Madonna.

Анастасія – це перша дружина Олега, з якою вони прожили два роки і мають доньку Евеліну. І яку добре знав свого часу колишній продюсер Кензова – Вадим Лисиця. Він також підтверджує, що у співака були корисливі наміри щодо дівчини.

«Ну це правда. Я з Настею потім спілкувався. До речі, Настя дуже така правильна. В неї правильний батько. Вихований. Вона взагалі в шоці, як вона закохалася у нього. Ну це вона так каже», - говорить Лисиця у програмі «Зірковий шлях».

За словами Вадима, тоді батько Насті готовий був навіть інвестувати в зятя-артиста.

«Він до мене їздив разів 5, вмовляв почати працювати. Влітку 2013 року приїздив зі своїм потенційним інвестором, це був тесть його. Потім ми таки склали контракт, і почали працювати», - говорить Лисиця.

Пізніше Вадим прихистив Олега, коли дружина Настя вигнала його з дому. За словами Наталії, причиною розлучення могло бути те, що і попередню дружину Кензов також бив.

«На першій зустрічі він мені розповідав, що він навіть бив дружину, бо вона його виводила, і тому що не кохав», - розповідає DJ Madonna.

Сам Олег розповів журналістам: із Настею вони настільки дружні, що вона навіть готова захистити його репутацію.

«У мене є перша дружина, від якої в мене є донька, і яка каже: «Хай тільки подзвонять, я розкажу, хто ти є насправді». З нею я спілкуюсь сьогодні. Просто ми як брат і сестра», - говорить Кензов на каналі «Україна».

Журналісти зв’язались з Анастасією, і вона підтвердила, що з колишнім чоловіком у них хороші стосунки.

«У нас прекрасні стосунки, він прекрасний батько. Ця жінка дуже багато просто говорить…Вона обрала страшну тему «домашнього насильства», яку зараз підняли і обговорюють в медіа. Я думаю, ви розумієте, що я маю на увазі», - переконана жінка.

Наталія з’явилася у житті Олега, коли слава після талант-шоу поволі стихла, а подальша співпраця із продюсером Вадимом Лисицею трималась на волосині. Тому вона, за її словами, допомагала Олегові усім, чим могла. Спочатку грошима.

«Він сказав - у мене немає грошей. Я сказала - у мене є. У мене завжди були гроші, я добре заробляла», - розповіла DJ Madonna на каналі «Україна».

Підставила, каже Наталя, вона своє плече, й коли Олег зі скандалом намагався піти від продюсера Вадима Лисиці.

«Ми приїжджаємо до Вадима, Олег сидів у куточку, я розмовляла. На що мені Вадим говорив: «Ти що, Наташо, хто ця людина, навіщо він тобі?». У них була якась сварка, але Олег не б'ється з чоловіками», - говорить Наталія.

Натомість, каже Наталія, замість вдячності – Олег постійно бив її. Та співак не хоче коментувати звинувачення колишньої дружини, адже, за його словами, не хоче обливати її брудом у відповідь.

Оценка материала:

5.00 / 1
Колишня дружина Кензова розповіла «Зiрковому шляху», як він насправді підкорив столицю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.04.2021 603
Еще материалы раздела «Афіша»