<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.04.2021 653

Курка по-індійськи: оригінальний рецепт ведучого каналу «Україна» Григорія Германа

У рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» ведучий Григорій Герман поділився рецептом смачної індійської страви. В ефірі каналу «Україна» відомий кулінар приготував курячі стегна в ароматних спеціях, а на додачу розповів, як зробити індійський хліб – пурі.

-scaled_06.04.21

Для приготування курки по-індійськи за рецептом ведучого каналу «Україна» знадобляться:

Курячі стегна – 500 г

Помідори – 300 г

Цибуля – 1 шт.

Насіння фенхелю, сухий часник, зіра та чорна зіра

Імбир – 15 г

Борошно пшеничне – 120 г

Борошно цільнозернове – 120 г

Масло вершкове – 2 ст.л.

Сіль, цукор

Олія

Пательню поставити на вогонь і додати кілька ложок рослинної олії. Коли олія розігріється, засипати спеції – чайну ложку насіння фенхелю, зіри, чорної зіри, сухого часнику, а також трохи солі, столову ложку цукру і подрібнений корінь імбиру.

Швидко нарізати цибулю і додати смажитись до спецій. Тим часом підготувати курку – зняти шкірку зі стегон, проте не викидати її. Викласти стегна до спецій. Помідори нарізати і додати до курки.

Для хлібців змішати 2 види борошна, додати вершкове масло кімнатної температури і трохи води. Замішати тісто. Воно має бути схожим на пісочне. Розділити на невеличкі кульки і зробити маленькі тонкі млинці. В пательні чи каструлі розігріти олію для фритюру. Смажити хлібці до золотавої скоринки.

В окремій каструлі закип’ятити воду і відварити шкірочки зі стегон. Після чого викласти їх на паперові рушники та просушити. Відправити у фритюр і довести до золотавої скоринки. Знову викласти на паперові рушники, посолити і нарізати невеличкими шматочками.

Подавати курку з коржиками, прикрасити листям салату і шматочками хрустких шкірочок. Смачного! 

Оценка материала:

5.00 / 1
Курка по-індійськи: оригінальний рецепт ведучого каналу «Україна» Григорія Германа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.04.2021 653
Еще материалы раздела «Суспільство»