<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.04.2021 779

DZIDZIO став перед глядачами гіпершоу «МАСКА» на коліна

У півфіналі грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», вибули одразу троє учасників. Їхню долю в проєкті вирішували глядачі – вони голосували в залі за тих героїв, які повинні продовжити боротьбу за перемогу. Зірковий детектив проєкту DZIDZIO дав Жабеняті майстер-клас, як слід просити глядачів, аби ті віддали йому свої голоси.

04_1-640x427_06.04.21

У першій дуелі півфіналу найпопулярнішого в Україні шоу зійшлися мужній Носоріг і веселе Жабеня. Детективи коментували свої здогадки, які зірки можуть ховатись у цих образах, але DZIDZIO вирішив віддати свій час, аби герої попросили глядачів голосувати за них. Кумедне Жабеня зазначило, що голосувати потрібно по справедливості – за того, хто їм більше припав до душі.

«Ти що?! Хто так просить?! – невдоволено почав вигукувати DZIDZIO в ефірі каналу «Україна» і вирішив показати герою, як потрібно це робити. – Дивись, на коліна стаєш і говориш: «Будь ласка, я вас дуже прошу! В мене діти! Голосуйте за мене!»

Оля Полякова вирішила доповнити цю епічну сцену – зняла з колеги капелюха, аби в нього ще й кидали гроші.

«Ви щойно побачили, як DZIDZIO взяв перші гроші на свій фільм», – пожартував ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук.

Врешті Жабеняті так і не вдалося переконати глядачів віддати за нього більшість голосів, тож у гранд-фіналі проєкту за перемогу побореться кремезний Носоріг. Його суперниками стануть величне Сонце і романтичний Дракон.

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 03.04.21 становила 23,64%, рейтинг – 8,75%, частка в момент зняття маски – 30,98%**. Охоплення за 11 випусків 13 383 375 глядачів***.

Оценка материала:

5.00 / 1
DZIDZIO став перед глядачами гіпершоу «МАСКА» на коліна 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.04.2021 779
Еще материалы раздела «Суспільство»