<
НОВИНИ ДНЯ: Друг чи ворог: чи "здасть" Трамп Україну і якою може бути його політика  На вихідні прогнозують 30-градусну спеку  Погода буде мінливою. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Спека до +27: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 21 червня  Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Сонце пектиме з-за хмар: якою буде погода в Україні на 21 червня  "Дві зими з відключеннями": експерт негативно оцінив стан української енергосистемивсі новини дня
Політика
Україна
06.04.2021 550

РНБО готує рішення про головні кроки на шляху України в НАТО

Рада нацбезпеки та оборони готує рішення про ключові заходи на шляху вступу України в НАТО.

Про це заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина у вівторок, 6 квітня.

"Зараз готується спеціальне рішення Ради національної безпеки та оборони, пов'язане з визначенням ключових заходів, необхідних для посилення наших євроатлантичних прагнень і посилення наших внутрішньої роботи в цьому напрямку", - сказала Стефанишина.

При цьому одним з елементів цього рішення буде формування національної системи переходу на стандарти НАТО.

"Адже йдеться не тільки про питання, які відносяться до Міністерства оборони. Це питання і безпеки інформації, і служб внутрішньої безпеки, інших структур, загалом сектора безпеки і оборони, які стосуються або відповідальні за впровадження стандартів НАТО", - додала Стефанишина.

Оценка материала:

5.00 / 1
РНБО готує рішення про головні кроки на шляху України в НАТО 5.00 5 1
Політика / Україна
06.04.2021 550
Еще материалы раздела «Україна»