<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.04.2021 526

Голлівудський продюсер Вайнштейн оскаржує вирок за домагання

Скандальний продюсер, якого торік засудили до 23 років тюрми за зґвалтування та домагання подав апеляцію до суду Нью-Йорка.

Текст документа налічує 166 сторінок. В ньому адвокати наводять аж 7 причин скасувати вирок. І головна з них – Вайнштайн нібито був позбавлений права на презумпцію невинуватості. До того ж, начебто мала місце й упередженість присяжних.

Утім, навіть якщо цей вирок скасують, кінодіячу загрожує 140 років тюрми за інші сексуальні злочини, з якими зараз розбирається суд Лос-Анджелеса – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Голлівудський продюсер Вайнштейн оскаржує вирок за домагання 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.04.2021 526
Еще материалы раздела «Суспільство»