<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
09.04.2021 449

У Мінінфраструктури розповіли, коли чекають "відкритого неба" з ЄС

У Міністерстві інфраструктури очікують, що підписання Угоди між Україною та ЄС про Спільний авіаційний простір відбудеться в другій половині червня.

Про це заявив глава відомства Владислав Криклій, повідомляє в п'ятницю, 9 квітня, прес-служба міністерства.

"Процес підготовки до підписання Угоди про Спільний авіаційний простір з ЄС триває. Як для нас, так і для європейської сторони якнайшвидше підписання цієї угоди є одним з головних спільних завдань на сьогодні. Сподіваємося на її підписання вже у другій половині червня", - сказав Криклій.

Він зазначив, що підписання угоди дозволить наблизити українських авіаперевізників до європейських, зняти монополію на окремі маршрути, встановлені двосторонніми договорами, і полегшити відкриття нових.

Криклій зазначив, що зі свого боку Україна виконала всі покладені на неї зобов'язання і формальності, необхідні для підписання угоди.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Мінінфраструктури розповіли, коли чекають "відкритого неба" з ЄС 5.00 5 1
Політика / Україна
09.04.2021 449
Еще материалы раздела «Україна»