<
НОВИНИ ДНЯ: Суд заборонив діяльність в Україні проросійської партії СПАС: чим вона відома  Картопляна запіканка з сиром і часником: дуже простий рецепт  Дев'ята планета існує: вчені оприлюднили нові докази  Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавствівсі новини дня
Політика
Україна
10.04.2021 550

Україна сподівається отримати ПДЧ в НАТО до кінця року

Україна зробила багато для того, аби в цьому році отримати План дій щодо членства в НАТО, впевнений міністр оборони Андрій Таран.

Він також зауважив, що міжнародна спільнота, яка має "безкомпромісну позицію" щодо членства нашої країни в Альянсі, дасть відповідь Росії в разі чергового загострення ситуації.

"Це (вступ до НАТО, - ред.) є першочерговим пріоритетом українського політичного керівництва для зміцнення обороноздатності нашої держави. Євроатлантична інтеграція є запорукою суверенітету і територіальної цілісності України. Від такого рішення виграють як Україна, так і НАТО", - переконаний міністр оборони.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна сподівається отримати ПДЧ в НАТО до кінця року 5.00 5 1
Політика / Україна
10.04.2021 550
Еще материалы раздела «Україна»