НОВИНИ ДНЯ: У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloombergвсі новини дня
Політика
Україна
11.04.2021 734

Україна в топі критичних країн Європи щодо COVID

У світі за минулу добу діагностували понад 703 тисячі нових випадків захворювання на COVID-19. Україна зайняла 11-е місце у світі і п'яте – у Європі.

Про це свідчать дані сайту Worldometers.

При цьому найбільше хворих знову виявили в Індії, Бразилії, США. Зокрема, в Індії зафіксували майже 153 тисяч нових заражень, у Бразилії - понад 69 тисяч, у США – понад 66 тисяч.

Крім того, понад 52 тисячі хворих зареєстрували в Туреччині. Далі за кількістю хворих у рейтингу перебувають Франція і Польща.

Україна серед країн світу посідає 11-е місце за кількістю нових заражень, серед країн Європи – п'яту позицію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна в топі критичних країн Європи щодо COVID 5.00 5 1
Політика / Україна
11.04.2021 734
Еще материалы раздела «Україна»