НОВИНИ ДНЯ: "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  Салат із сиром, яблуками та горіхами: швидкий рецепт  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим законом  Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
11.04.2021 676

Трамп впевнений у перемогу республіканця на виборах 2024 року

Екс-президент США Дональд Трамп заявив, що впевнений у перемозі представника Республіканської партії на майбутніх виборах президента. Вони заплановані на 2024 рік.

Про це повідомляє Reuters.

Також Трамп заявив, що підтримає кандидатів у конгресмени від Республіканської партії, але поки не гарантує, що буде брати участь на виборах.

"Сьогодні ввечері я виступаю перед вами, будучи впевнений в тому, що в 2022 році ми заберемо тому контроль над Палатою і повернемо Сенат. А потім, у 2024 році, республіканський кандидат виграє Білий дім", - зазначено в тексті звернення Трампа, який зараз живе у Флориді.

Під "Палатою" Дональд Трамп має на увазі Палату представників Конгресу США, де зараз Демократична партія має 219 місць проти 211 у Республіканської партії, всього в нижній палаті американського парламенту 435 місць.

На днях Трамп натякнув, що може балотуватися на президентських виборах в 2024-му році. Але прямо про це не заявив.

Оценка материала:

5.00 / 1
Трамп впевнений у перемогу республіканця на виборах 2024 року 5.00 5 1
Політика / Світ
11.04.2021 676
Еще материалы раздела «Світ»