<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішаєвсі новини дня
Політика
Світ
11.04.2021 583

Ердоган відмовився визнавати "приєднання" Криму до Росії

Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив  на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, що Анкара не стане визнавати анексію Криму.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інтернет-портал турецького видання "Сабах".

"Ми в черговий раз підтвердили рішення не визнавати анексію Криму", - сказав президент Туреччини.

Як відомо, Зеленський прибув до Стамбулу на зустріч стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною. Серед основних тем зустрічі, за даними "Сабах", - співпраця в оборонній промисловості, угода про вільну торгівлю та туристична сфера.

Нагадаємо, це вже третя зустріч президентів України та Туреччини за останній час. У лютому 2020 року Ердоган приїжджав до Києва для участі у восьмому засіданні Стратегічної ради високого рівня.

У жовтні 2020 року Зеленський здійснив офіційний візит до Туреччини, домовившись з Ердоганом про поглиблення стратегічного партнерства. Тоді вони заявили про намір спільно будувати кораблі, безпілотники та двигуни.

Посол України в Туреччині Андрій Сибіга говорив, що між Зеленським та Ердоганом "виникла хімія добрих стосунків".

Оценка материала:

5.00 / 1
Ердоган відмовився визнавати "приєднання" Криму до Росії 5.00 5 1
Політика / Світ
11.04.2021 583
Еще материалы раздела «Світ»