<
НОВИНИ ДНЯ: Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюансвсі новини дня
Політика
Україна
11.04.2021 643

У "червоній зоні" половина областей України

У "червоній зоні" на 11 квітня перебувають Київ і 12 областей. Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з оновленими даними, в "жовтій зоні" знаходяться Херсонська і Івано-Франківська області. У цій зоні діють найм'якші карантинні обмеження - маски в громадських місцях, робота ресторанів з 07:00 до 24:00, соціальна дистанція в магазинах.

В "помаранчевій зоні" залишаються Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська та Черкаська області.

У "червоній зоні" Київ, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернівецька і Чернігівська області.

Оценка материала:

5.00 / 1
У "червоній зоні" половина областей України 5.00 5 1
Політика / Україна
11.04.2021 643
Еще материалы раздела «Україна»