<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війни  Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнутивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.04.2021 791

Ексклюзив «Зіркового шляху»: молодша донька Сумської зізналася, що постраждала від булінгу

Донька Ольги Сумської та Віталія Борисюка Анна у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька розповіла, як їй довелося виживати серед однолітків зі своїм відомим прізвищем.

fyS2x5U6bywjgqYYUvcYn0EQftge7oTyKcNzooaQ_13.04.21

Ані Борисюк 19 років, вона навчається на 2-му курсі акторського факультету Національного університету імені Карпенка-Карого. Там, де колись вчилася і її зіркова мама. Дівчина зізналася, після закінчення школи була наче пошматована. А  все через дуже непрості стосунки зі своїми однокласниками.

«Мене знищували як фізично, так і словесно. Тому я вже не знала, за яке живе місце зачепитися, більше, звичайно, дівчата чіплялися. Просто кожен раз змінювався склад класу, і чомусь всі хлопці, ніби їх підмовили, просто кидалися на мене. І так само вчителі підхоплювали весь цей загальний прикол, стьоб наді мною. Були випадки, коли і за волосся смикали на очах вчителів. Я просто тікала в туалет зі сльозами. Коли мама приходила в школу, в батьківський фонд щось вкласти потрібно було, всі робили, авжеж, милі очі. А коли я залишалася сама, то відбувалося все по-іншому», - говорить на каналі «Україна» Анна.

Про все це Аня розповіла батькам вже після випуску. Каже, не хотіла, аби вони втручалися і вирішила, що має пройти через все сама.

«Я була шокована. Кажу: «Доця, а чого ти мені раніше про це не розповіла?». Мені дуже прикро це чути, як мамі. Оця нервовість або стан депресії, який я інколи помічала в дитині, я думала тоді – за рахунок чого? Можливо, я не так часто приділяю увагу, можливо, потрібно бути більше з дитиною, спілкуватися з нею, або принаймні знати коло спілкування її однолітків. Це дуже важливо, до речі, хто є друзями твоєї дитини. – переконана Ольга Сумська і ділиться спогадами – їй в школі теж було несолодко. Діставалося, зокрема, і через відоме прізвище, - я була тоді гидким каченям. У мене були окуляри, я їх завжди ховала, знімала. Називали мене: «батискаф», «чотириглаза», «донька народних артистів, та шо ти там, Сумська, розкажи нам». Мені теж діставалося, повірте».

Анна знайшла для себе й плюси у всій цій історії. Каже, шкільний булінг не стільки її загартував, скільки дав поштовх розвиватися далі. В те, що Ані вдалося вступити на акторський, вона не вірить і досі. Зізнається, було обмаль часу на підготовку. До того ж давалися взнаки хвилювання і комплекси, навіяні раніше оточуючими. Для майстра курсу, зізнається Аня, всі студенти рівні. І спочатку їй чи не найбільше було складно. Майже щодня дівчину переслідувало бажання все покинути. Але бігати по кастингах теж завдання нелегке. І про це Аня знає із власного досвіду. Поки що дівчина знялася у кількох епізодичних ролях. Перша з них стала для неї справжнім випробуванням.

«Приходжу на майданчик і розумію, що у мене все перемішалося у голові. Я не знаю, куди себе прилаштувати. Надягають на мене костюм медсестри, коротенький халатик. Викликають мене на майданчик знімати сцену. Стоять досвідчені актори, головний склад. Я сідаю, і розумію, що у мене просто з-під халата все видно, я намагаюся це чимось прикрити, якоюсь папкою. Розумію, що у мене сльози зараз з'являться від сорому. І все вилітає, мене постійно поправляють, якось все це з 10-го, напевно, дубля вийшло», - говорить молодша донька Ольги Сумської.

Але у Анни все вийшло, вона все не покинула, не втекла з майданчика, а дійшла до кінця. І зараз продовжує працювати над собою, боротися із комплексами і відкривати свої здібності.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зіркового шляху»: молодша донька Сумської зізналася, що постраждала від булінгу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.04.2021 791
Еще материалы раздела «Суспільство»