НОВИНИ ДНЯ: У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Ірану  Заморозки і не тільки: синоптики розповіли про погоду у найближчі дні  Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.04.2021 519

Ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем розповів про найважчу втрату в житті

Ведучий програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна» Даніель Салем розповів, чому звинувачував себе в смерті матері.

607447f96dfdc_dsc_8652_13.04.21

Сьогодні Даніель успішний ресторатор, актор і телеведучий та його батьки не встигли порадіти успіхам сина. Коли Даніелю виповнилося 15, після трирічної боротьби з раком грудей померла його мати.

«Це було 7 лютого, був дуже теплий день. Ми сиділи в лікарні, мама захотіла морозива. Я пішов його взяти. Ми із задоволенням його з'їли. І в ніч їй стало погано, запалення легенів. Я спав внизу, піднявся і масажував їй груди, серце, сподівався, що все буде добре. І поки їй робили крапельницю, вона ще щось говорила…і все. Наступного дня її за ліванськими традиціям забрали жінки. Закутали в біле простирадло, в квартирі був обряд прощання, і її забрали. Коли ти знаєш, що тобі буде дуже боляче, все що ти можеш зробити - стиснути зуби і терпіти це, іншого варіанту не було», - згадав на каналі «Україна» Салем.

Даніель зізнається: більше 20 років він відчував свою провину за те, що приніс матері те фатальне морозиво. А кілька років тому смерть знову забрала у Салема дорогу його серцю людину-батька.

«Серцевий напад, він був в Саудівській Аравії. Батько був інженером-контрактником. Ми з ним довгий час не спілкувалися. Посварилися через політичні погляди, не спілкувалися років 5. Потім помирилися, і так все було класно. Він приїхав, коли народилася моя дочка Луна в 2015 році. Він такий був щасливий, прям до сліз. Під час останньої розмови нашої по телефону, кажу: «Що у тебе з голосом, що сталося?». Він каже: «Жарко, важка країна». Я кажу: «Піди поспілкуйся із кимось». У нього було 4 друга: стінка №1, стінка №2, стінка №3, стінка №4. Він пролежав у квартирі вже мертвим 3 дні. І коли я приїхав його забирати, я не міг його впізнати. Я сприйняв смерть тата набагато важче, ніж смерть мами. Я не міг зупиниться плакати. Папа помер за таких обставин, мені було шкода, що він був сам і мене не було поруч. Це було дуже боляче», - розповів Даніель Салем.

Зараз, каже Даніель, він часто приїжджає до батьків на кладовище в Бейруті, і може годинами з ними розмовляти.

«Хочеться собі сказати: «Ми з татом пішли на полювання», «Ми з татом пішли на риболовлю», «Ми з татом зависли в барі». «Ми з мамою сьогодні готували для Луни». Мільйони речей, які я хотів би сказати, кожна фраза друзів, коли ти чуєш: «я вчора був у мами», «я вчора був у тата» - для мене це дуже колючі фрази», - поділився Салем.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем розповів про найважчу втрату в житті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.04.2021 519
Еще материалы раздела «Суспільство»