<
НОВИНИ ДНЯ: Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйцявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
13.04.2021 449

Київ продовжив заборону на проведення ярмарків

У Києві продовжили дію заборони на проведення ярмарків під час карантину. Відповідне розпорядження 12 квітня видав керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Про це повідомив Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА на сторінці у Facebook.

Як заявили в КМДА, заборона на проведення ярмарків на території Києва буде діяти до окремого розпорядження.

Проведення ярмарків у Києві заборонили 1 квітня через погіршення ситуації з коронавірусом. Початково датою завершення дії цієї заборони було визначено 12 квітня.

"Аби знизити ризик зараження киян, місто ухвалило рішення скасувати продуктові ярмарки на період з 1 до 12 квітня", - заявляв тоді заступник глави КМДА Олексій Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київ продовжив заборону на проведення ярмарків 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
13.04.2021 449
Еще материалы раздела «Столиця»