<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.04.2021 702

Ексклюзив «Зіркового шляху»: Горбачова розповіла, що зробила роботу над помилками у другому шлюбі

Продюсер Юрій Нікітін та співачка Оля Горбачова у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем і Альона Вінницька на телеканалі «Україна», розповіли, як вдосконалили свої стосунки.

ea1eca346f5b98ccc698c6184d5d2f96_15.04.21

Зіркове подружжя Оля Горбачова та Юрій Нікітін знайомі вже 23 роки. Пара побралася у 2007-му, коли у них вже була маленька донечка Поліна. Але навіть дитина не зупинила Олю та Юрія від розлучення. Кажуть, чоловік скочив у гречку. Та Горбачова з часом пробачила зраду, і вже у 2014-му у них народилася друга донька, Серафима. І пара знову побралася. Після розриву першого шлюбу подружжя виконали роботу над помилками, і тому зрадам і ревнощам у їхніх стосунках більше немає місця.

«Я ж це все робила в нашому першому шлюбі. Ми знаєм, вже перевірили, що воно не спрацювало. Що була проблема не у тих жінках, а у нас з чоловіком. Ми дуже багато робимо в нашому другому шлюбі, аби всіх цих залежностей позбутися» - розповідає на каналі «Україна» Оля Горбачова.

Юрій зізнається, що його дружина з побутом на «Ти» - з радістю і готує, і прасує.

«Я не люблю прасувати. Проте через наші курси для жінки на різних енергетичних центрах «Сім життів жінки, сила рівноваги», ми цілий тиждень працюємо над внутрішньою господинею, над тим, аби всі ці побутові речі, які начебто в нас забирають силу, давали нам силу. Наприклад, коли ти прасуєш, ти розгладжуєш ніби проблеми в своєму житті», - поділилася артистка-менторка.

Про найдорожчий подарунок від Юрія за роки спільного життя Оля розповіла наступне.

«У першому шлюбі він нічого мені не дарував ніколи. Ну, я була дуже забезпеченою на той час дівчиною, найдорожчою телеведучою у країні. Тому таких запитань не виникало. І ось одного разу ввечері ми пішли в ресторан, і він мені приніс дарчу на 3-кімнатну квартиру в центрі біля Ботанічного саду, а ми не були одружені на той час. І я почала плакати, я настільки не звикла до подарунків, уявляєте, яка була самооцінка низька, я подумала, що він зі мною вирішив розстатись, і це прощальний подарунок», - розповіла Оля Горбачова.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зіркового шляху»: Горбачова розповіла, що зробила роботу над помилками у другому шлюбі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.04.2021 702
Еще материалы раздела «Афіша»