<
НОВИНИ ДНЯ: Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалютавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.04.2021 481

«Ранок з Україною»: Віталій Козловський поділився рецептом улюбленого сніданку

На «Смачний ексклюзив» з Марією Мельник завітав відомий співак Віталій Козловський. В ефірі «Ранку з Україною» на каналі «Україна» артист розповів, яку страву вважає ідеальною для сніданку та поділився власним рецептом.

6076b3350a3b3_eksklyuziv_15.04.21

«Сьогодні ми приготуємо сирники. В дитинстві я їх не любив. Ця любов з'явилась десь чотири роки тому. Тоді я прокидався і готував сирники, потім цілий день їздив по роботі, а ввечері приходив додому, знову готував сирники і лягав спати, – поділився співак Віталій Козловський в ефірі каналу «Україна». – Взагалі-то я готую, щоправда, останнім часом рідше. Мені є кому готувати. Просто я про своє особисте життя майже не розповідаю».

Для приготування сирників за рецептом Віталія Козловського знадобляться:

Сир кисломолочний 9% – 1 уп.

Яйця – 3 шт.

Борошно – 200 г

Цукор – 100 г

Сіль – дрібка

Ягоди для прикрашання

Сметана

Щоб повторити вдома улюблений сніданок Віталія Козловського, треба збити яйця з цукром та сіллю. Додати кисломолочний сир. Ретельно розім’яти суміш виделкою чи збити блендером. Додати частину борошна і ретельно перемішати. Сформувати сирники, обваляти у борошні та підсмажити на розігрітій пательні. Подавати смачний і корисний сніданок краще зі сметаною та ягодами.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Віталій Козловський поділився рецептом улюбленого сніданку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.04.2021 481
Еще материалы раздела «Афіша»