<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
16.04.2021 474

Глава дипломатії ЄС прагне відвідати Донбас - ЗМІ

Високий представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель планує відвідати Україну і побувати на лінії зіткнення на Донбасі.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна в п'ятницю, 16 квітня.

Європейський чиновник нагадав, що Боррель вже двічі відвідував Україну, але зараз його активність обмежена через пандемію.

"Один раз передбачалося, що він поїде на лінію зіткнення, але через пандемію поїздка була скорочена. Він, дійсно, хоче поїхати в Україну і на лінію зіткнення, побачити на власні очі, яка ситуація щодо цієї величезної і важливої кризи для України та конфлікту для ЄС", - сказав дипломат.

Відзначимо, днями Боррель обговорив ситуацію в Україні з держсекретарем США Ентоні Блінкеном.

Нагадаємо, на початку березня Донбас відвідав президент Європейської ради Шарль Мішель.

Оценка материала:

5.00 / 1
Глава дипломатії ЄС прагне відвідати Донбас - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Україна
16.04.2021 474
Еще материалы раздела «Україна»