НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.04.2021 617

Погода на вихідні: дощі покинуть Україну

Смуга дощів зміщується на північ України. У більшості регіонах очікується сонячна погода.

В Україні на вихідних очікується істотне зменшення опадів і невелике потепління. Про це повідомляє Укргідрометцентр у п'ятницю, 16 квітня.

Так, у суботу, 17 квітня, короткочасні дощі пройдуть на заході та півночі країни. На решті території мінлива хмарність. У більшості регіонів стовпчик термометра покаже +3... +5 вночі і +11... +13 вдень. Трохи прохолодніше буде на заході - вночі +2... +4, а вдень +9... +11.

У Києві протягом доби очікується невеликий дощ. Вночі температура складе +4... +6, а вдень +11 ... +13. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

У неділю, 18 квітня, смуга дощів зміститься на крайню північ України. Можливі невеликі опади в Полтавській області. У всіх інших регіонах буде сонячна погода. На заході, в центрі і на півночі температура вдень очікується на рівні + 11... +13, а вночі +4... +6. На півдні потеплішає до +16, а на сході - до +17.

У Києві без опадів. Температура вночі +4... +6, а вдень +11... +13. Вітер переміниться на південно-західний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, на цьому тижні Карпати засипало снігом. Висота снігового покриву місцями досягла майже півтора метра. У високогір'ї зберігається значна сніголавинна небезпека - 3 рівень.

Оценка материала:

5.00 / 1
Погода на вихідні: дощі покинуть Україну 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.04.2021 617
Еще материалы раздела «Суспільство»