НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.04.2021 1276

В Україну йде холодний циклон, можливі заморозки

Найближчими днями в Україні буде спостерігатися холодна погода, але до середини наступного тижня на територію країни очікується холодний циклон.

Протягом тижня в Україні імовірні нічні заморозки, пише синоптик Наталка Діденко на сторінці в Facebook.

У неділю, 18 квітня, тепла погода не очікується, але в більшості областей днем буде +10 - +14 градусів.

На півночі, північному сході стане холодніше, +7 - +12 градусів, а в Карпатах і на високогір'ї, місцями температура опуститься нижче нуля.

Найближчої ночі в багатьох областях України очікуються заморозки.

Циклон з дощами "прикриє" від заморозків Чернігівську, Полтавську, Сумську, Київську, і, ймовірно, Житомирську та Рівненську області.

На решті території України опадів не очікується.

У неділю в Києві погода буде вологою і прохолодною. Місцями дощ, вдень близько +11 градусів.

"20-22 квітня прийде в Україну черговий циклон на наші голови - стане більше опадів, вітру, буде холодно. Мабуть, атмосфера вирішила свіжої погодою змусити нас спритнішими готуватися до Великодня", йдеться в повідомленні Діденко.

У понеділок, 19 квітня, в Карпатському регіоні невеликий дощ, в горах з мокрим снігом, на решті території країни без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м / с.

Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 10-15°; на високогір'ї Карпат вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

У Києві 19 квітня без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.Температура повітря вночі 4-6° тепла, вдень 12-14°.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну йде холодний циклон, можливі заморозки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.04.2021 1276
Еще материалы раздела «Суспільство»