НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Політика
Світ
18.04.2021 686

США можуть ввести нові санкції проти Росії - ЗМІ

Американська влада вивчає можливість розширити список санкцій щодо РФ, зокрема заборонити компаніям зі США купувати російські боргові зобов'язання не тільки на первинному, але і на вторинному ринку.

Про це повідомило агентство Bloomberg.

За даними видання, адміністрація президента Джо Байдена готується посилити введені раніше обмежувальні заходи, якщо російська влада "не припинить хакерські атаки і спроби втручання в політичний процес США".

При цьому зазначено, що нові санкції можуть торкнутися боргових цінних паперів Росії таким чином, щоб вони поширювалися на вторинний ринок.

Як повідомив Bloomberg, заборона може поширюватися на торгівлю російськими цінними паперами протягом як мінімум перших 90 днів після їхнього випуску.

Рішення щодо санкцій Білий дім прийматиме в міру того, як вже чинні обмеження позначаться на положенні рубля і російських цінних паперів на світових ринках, наголосили у виданні.

Оценка материала:

5.00 / 1
США можуть ввести нові санкції проти Росії - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Світ
18.04.2021 686
Еще материалы раздела «Світ»